tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ruskea kerä

Suklainen rulla, josta keriytyy ulos polvipituiset palmikkosukat kokoa noin 37. Hieman pienemmät kuin edelliset, mutta muuten samanlaiset. Näitä on kyllä todella mukavaa neuloa ja valmistuvatkin palmikon ja muun kavenuksen yms. vuoksi aivan yllättäen. Kutoja ei pääse pitkästymään, vaikka vartta piisaakin. Alakuvan ruskea väri lähempänä sitä oikeaa.
Malli: Novita Kevät 2010, naisten palmikkosukat,
suunnitellut Anne-Maija Immonen,
hieman korkeammalla kantapäällä kuin ohjeessa.
Lanka: Viking Ville, 75% villaa, 25 % polyamidia, 202 g
Puikot: nro 3 bambut
Mukava lanka kutoa, tuntui kuin vanhalta seiskaveikalta. Kohta nähdään, miten käyttäytyy käytössä.

21 kommenttia:

  1. Todella kaunis tuo palmikkokuvio ja väri on todellakin suklainen!

    VastaaPoista
  2. Pistäydyin blogiisi ensivierailulle, kun huomasin että tältä sivulta oli usea blogisi lukija käynyt myös minun blogissani. Ihania käsitöitä blogisi tulvillaan, laitanpa luettavien listalle :). Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  3. Yksinkertaisesti kauniit! Tekisi mieli kokeilla tuota lankaa, laitahan kommenttia miten kestää käytössä.

    VastaaPoista
  4. Hurjan kauniit sukat, värikin on ihana!

    VastaaPoista
  5. Ihanat palmikot sukissa ja oikein kiva väri!

    VastaaPoista
  6. Syötävän herkullisen näköiset. Jos Ville on samanlaista kuin vähän ohuempi Vilma niin hyvää on lanka. Vilma on ainakin kuin silkkiä neuloisi mutta kestävää ja pestävää.

    VastaaPoista
  7. Aaah, tällaiset kun jaksais itselleenkin tehdä. Todella herkullinen väri ja palmikko, kiva kuulla myös Viking Villen neuletuntumasta, mulla on vielä kokeilematta tuo.

    VastaaPoista
  8. Anna; Minulla on myös Vilmaa ja Ville tosiaan tuntuu samalta, on vain paksumpaa. Jos kokemus on yhtäänkään sen mukainen kuin neuletuntuma, niin olen löytänyt uudet hyvät peruslangat.

    VastaaPoista
  9. Tosi ihana malli. Ja hienosti tulee palmikko esiin ruskeasta väristä.

    VastaaPoista
  10. Aivan todella ihanat! Pitääkin kaivella tuo lehti esiin, se pitäisi täältä löytyä. Tein yhdet pitkävartiset villasukat ittelleni täksi talveksi, mutta niistä tuli hiukan löysät. Tämä malli voisi olla seuraavana listalla ja juurikin yksivärisestä langasta tehtynä, niin kuvio tulee nätisti esiin.

    VastaaPoista
  11. Ovatpa syötävän suloiset sukat! Tuommoiset pitäisi tikuttaa minunkin.

    VastaaPoista
  12. Hienot sukat! Menee kyllä täytyy tehdä listalle mullakin.

    VastaaPoista
  13. Kauniit! Tuo väri on niin ihana suklaanruskea ja palmikkoihin ihastun aina. Voi kunpa jaksaisi itsekin tehdä tuollaiset :)
    Mä neuloin miehelleni jokin aika sitten ekat sukat Viking Villestä ja ainakin toistaiseksi ovat pysyneet oikein siistinä ja ilman nukkaa. Toivottavasti jatkossakin.

    VastaaPoista
  14. Kauniit! Piti kaivaa heti tuo lehti esille,kun vaan saan kuopuksen lapaset tehtyä,niin tämä pääsee puikoille seuraavaksi :)

    VastaaPoista
  15. Ai kun kauniit sukat. Täytyypä kaivaakin tuo ohje esille, ettei pääse unohtumaan. Minäkin jään seuraamaan miten tuo lanka käytössä kestää, toivottavasti laitat joskus juttua. 7-veikkaan olen nykyään niin pettynyt.

    VastaaPoista
  16. Hei!! Nyt kommentoin eka kerran sinun blogissa. Hienot palmikkosukat, pitäpäs hankia se ohje itselleen. Minullakin on tuo ruskea Ville lanka ja yksi kerä pääsi jo sukaksi ja minun täyttyy nyt kovasti kehua: se pysyy myös niin ihanan pehmeä pesujen jälkeen!!! Hankauskestävydestä en osa sanoa vielä mitään. Hypläsin muita värejä tuosta langasa kaupassa, mutta ne tuntuivat kaikki karheammalta kuin se ruskea ja tummanvihreä. Oletko huomannut?? Muuten on todella kiva lankaa. Vilma on muistakseni Nallenvahvuus... voin olla myös väärin.

    VastaaPoista
  17. Sukista tuli kyllä niin kauniit!! Täytyypä neuloa itsekin tuolla mallilla :)

    VastaaPoista
  18. Todella kauniit ja ihanansävyiset sukat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.